Ντουσκοσ / Γιώργος ΝΤΟΥΣΚΟΣ - YouTube / Ο στέφανος ντούσκος έγινε ο πρώτος έλληνας ολυμπιονίκης.

Ντουσκοσ / Γιώργος ΝΤΟΥΣΚΟΣ - YouTube / Ο στέφανος ντούσκος έγινε ο πρώτος έλληνας ολυμπιονίκης.. Το πρωτο χρυσο ολυμπιακο μεταλλιο για την ελλαδα. Ο στέφανος ντούσκος είναι ο ολυμπιονίκης του απλού σκιφ στους 32ους ολυμπιακούς αγώνες. Μία συγκλονιστική προσπάθεια, η οποία του έδωσε μία σπουδαία νίκη, παρά το γεγονός ότι δεν ήταν το φαβορί για την πρώτη θέση στο σκιφ. Χρυσοσ ολυμπιονικησ στην κωπηλασια ο στεφανοσ ντουσκοσ. Από τις πρώτες πρωινές ώρες της παρασκευής 30 ιουλίου τα social media γέμισαν με αναρτήσεις θαυμασμού και υπερηφάνειας για τον χρυσό έλληνας ολυμπιονίκη.

Ο ντούσκος ολοκλήρωσε τα πρώτα 500 μέτρα τέταρτος, με μόλις ένα δευτερόλεπτο διαφορά από τον προπορευόμενο, πατώντας «γκάζι» και προσπαθώντας να μπει «σφήνα» στην τριάδα. Στεφανοσ ντουσκοσ ειδησεισ ολυμπιακοί αγώνες, κωπηλασία: Χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο από τον στέφανο ντούσκο. Κράτα λίγο ακόμη…» αυτή ήταν η σκέψη του χρυσού. Μία συγκλονιστική προσπάθεια, η οποία του έδωσε μία σπουδαία νίκη, παρά το γεγονός ότι δεν ήταν το φαβορί για την πρώτη θέση στο σκιφ.

Ολυμπιακοί Αγώνες: Χρυσό για τον Στέφανο Ντούσκο ...
Ολυμπιακοί Αγώνες: Χρυσό για τον Στέφανο Ντούσκο ... from i1.wp.com
Στους μεσογειακούς αγώνες 2018 έλαβε το χρυσό μετάλλιο στο διπλό σκιφ μαζί με τον χρήστο στεργιάκα. Η απονομή του στέφανου ντούσκου (βιντεο) συγκλονιστικές στιγμές λίγα λεπτά μετά τον άθλο του στέφανου ντούσκου στο μονό σκιφ ανδρών! Ο γιαννιώτης σκιφίστας χάρισε το πρώτο μετάλλιο στην ελλάδα στο τόκιο και μάλιστα χρυσό, το οποίο είναι και το πρώτο χρυσό μετάλλιο της ελληνικής κωπηλασίας σε ολυμπιακούς αγώνες. Στους 32ους θερινούς ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο και συγκεκριμένα τα ξημερώματα της 30ης ιουλίου 2021, ο στέφανος ντούσκος κατέκτησε το χρυσό μετάλιο. Ο γιαννιώτης κωπηλάτης, με χρόνο 06:40:45, πέτυχε ολυμπιακό ρεκόρ, καταρρίπτοντας αυτό του μάχε ντρίσντεϊλ (6:41.34) από τους ολυμπιακούς του ρίο ντε τζανέιρο το 2016. Το 2019 πήρε το ασημένιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της σαρασότα u23 στο απλό σκιφ. Χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο από τον στέφανο ντούσκο. Από τις πρώτες πρωινές ώρες της παρασκευής 30 ιουλίου τα social media γέμισαν με αναρτήσεις θαυμασμού και υπερηφάνειας για τον χρυσό έλληνας ολυμπιονίκη.

Ο στέφανος ντούσκος έκανε την κούρσα της ζωής του στον τελικό του μονού σκιφ ανδρών στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, κάνοντας, μάλιστα, νέο ολυμπιακό ρεκόρ.

Με χρόνο 6:40.45, ο ντούσκος έκανε και ολυμπιακό ρεκόρ, καταρρίπτοντας αυτό του μάχε ντρίσντεϊλ (6:41.34) από τους ολυμπιακούς του ρίο ντε τζανέιρο το 2016. Ο στέφανος ντούσκος είναι ο ολυμπιονίκης του απλού σκιφ στους 32ους ολυμπιακούς αγώνες. Ο στέφανος ντούσκος είναι ο ολυμπιονίκης του απλού σκιφ στους 32ους ολυμπιακούς αγώνες. Ο στέφανος ντούσκος με μία ονειρεμένη εμφάνιση άγγιξε το τέλειο και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο μονό σκιφ ανδρών στην κωπηλασία! Όλα τα άρθρα με θέμα στεφανοσ ντουσκοσ. Κράτα λίγο ακόμη…» αυτή ήταν η σκέψη του χρυσού. Η επιμονή, η υπομονή και η θέληση αποτελούν βασικά. Ο γιαννιώτης κωπηλάτης, με χρόνο 06:40:45, πέτυχε ολυμπιακό ρεκόρ, καταρρίπτοντας αυτό του μάχε ντρίσντεϊλ (6:41.34) από τους ολυμπιακούς του ρίο ντε τζανέιρο το 2016. Στους 32ους θερινούς ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο και συγκεκριμένα τα ξημερώματα της 30ης ιουλίου 2021, ο στέφανος ντούσκος κατέκτησε το χρυσό μετάλιο. Χρυσοσ ολυμπιονικησ στην κωπηλασια ο στεφανοσ ντουσκοσ. Ο στέφανος ντούσκος με τη μυθική του κούρσα έφερε το. Στεφανοσ ντουσκοσ ειδησεισ ολυμπιακοί αγώνες, κωπηλασία: Eιδήσεις, video, multimedia για ελλάδα, οικονομία, κόσμος, πολιτική, τεχνολογία, επιχειρήσεις, πολιτισμός, ταξίδι, breaking news, premium content.

Χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο από τον στέφανο ντούσκο. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. Το κατέκτησε στην κωπηλασία ο σπουδαίος στέφανος ντούσκος ο οποίος ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει την επιτυχία του. Στεφανοσ ντουσκοσ ειδησεισ ολυμπιακοί αγώνες, κωπηλασία: Χρυσός ολυμπιονίκης ο στέφανος ντούσκος οι δηλώσεις μετά την απονομή

Οι πρώτες δηλώσεις του Ολυμπιονίκη του απλού σκιφ Στέφανου ...
Οι πρώτες δηλώσεις του Ολυμπιονίκη του απλού σκιφ Στέφανου ... from www.enikos.gr
Ο στέφανος ντούσκος έκανε την κούρσα της ζωής του στον τελικό του μονού σκιφ ανδρών στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, κάνοντας, μάλιστα, νέο ολυμπιακό ρεκόρ. Ο έλληνας κωπηλάτης πήρε το χρυσό μετάλλιο στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο, στο μονό σκιφ. Ο στέφανος ντούσκος είχε μια θερμή υποδοχή από την ελληνική αποστολή κατά την επιστροφή του στο ολυμπιακό… Το πρωτο χρυσο ολυμπιακο μεταλλιο για την ελλαδα. Χρυσοσ ολυμπιονικησ στην κωπηλασια ο στεφανοσ ντουσκοσ. Αυτό είναι το 4ο ολυμπιακό μετάλλιο της ελληνικής κωπηλασίας στην ιστορία. Η έλληνας πρωταθλητής ανέβηκε στο. Μάλιστα, πέρασε πρώτος τα 1000 μέτρα με 3:20.60, κάνοντας μια πολύ πειστική εμφάνιση.

Ο στέφανος ντούσκος είχε μια θερμή υποδοχή από την ελληνική αποστολή κατά την επιστροφή του στο ολυμπιακό…

Ο γιαννιώτης σκιφίστας χάρισε το πρώτο μετάλλιο στην ελλάδα στο τόκιο και μάλιστα χρυσό, το οποίο είναι και το πρώτο χρυσό μετάλλιο της ελληνικής κωπηλασίας σε ολυμπιακούς αγώνες. Η απονομή του στέφανου ντούσκου (βιντεο) συγκλονιστικές στιγμές λίγα λεπτά μετά τον άθλο του στέφανου ντούσκου στο μονό σκιφ ανδρών! Eιδήσεις, video, multimedia για ελλάδα, οικονομία, κόσμος, πολιτική, τεχνολογία, επιχειρήσεις, πολιτισμός, ταξίδι, breaking news, premium content. Τα κατάφερε όμως και έκανε όλους τους έλληνες υπερήφανους. Το 2019 πήρε το ασημένιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της σαρασότα u23 στο απλό σκιφ. Ο στέφανος ντούσκος με τη μυθική του κούρσα έφερε το. Το πρωτο χρυσο ολυμπιακο μεταλλιο για την ελλαδα. Ο γιαννιώτης κωπηλάτης, με χρόνο 06:40:45, πέτυχε ολυμπιακό ρεκόρ, καταρρίπτοντας αυτό του μάχε ντρίσντεϊλ (6:41.34) από τους ολυμπιακούς του ρίο ντε τζανέιρο το 2016. Χρυσός ολυμπιονίκης ο στέφανος ντούσκος οι δηλώσεις μετά την απονομή Στους 32ους θερινούς ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο και συγκεκριμένα τα ξημερώματα της 30ης ιουλίου 2021, ο στέφανος ντούσκος κατέκτησε το χρυσό μετάλιο. Μία συγκλονιστική προσπάθεια, η οποία του έδωσε μία σπουδαία νίκη, παρά το γεγονός ότι δεν ήταν το φαβορί για την πρώτη θέση στο σκιφ. Ο ντούσκος ολοκλήρωσε τα πρώτα 500 μέτρα τέταρτος, με μόλις ένα δευτερόλεπτο διαφορά από τον προπορευόμενο, πατώντας «γκάζι» και προσπαθώντας να μπει «σφήνα» στην τριάδα. Ο στέφανος ντούσκος είναι ο ολυμπιονίκης του απλού σκιφ στους 32ους ολυμπιακούς αγώνες.

Χρυσοσ ολυμπιονικησ στην κωπηλασια ο στεφανοσ ντουσκοσ. Στους 32ους θερινούς ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο και συγκεκριμένα τα ξημερώματα της 30ης ιουλίου 2021, ο στέφανος ντούσκος κατέκτησε το χρυσό μετάλιο. Ο γιαννιώτης κωπηλάτης, με χρόνο 06:40:45, πέτυχε ολυμπιακό ρεκόρ, καταρρίπτοντας αυτό του μάχε ντρίσντεϊλ (6:41.34) από τους ολυμπιακούς του ρίο ντε τζανέιρο το 2016. Ο στέφανος ντούσκος είναι ο ολυμπιονίκης του απλού σκιφ στους 32ους ολυμπιακούς αγώνες. Κράτα λίγο ακόμη…» αυτή ήταν η σκέψη του χρυσού.

ΙΣΤΟΡΙΑ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΙΣΤΟΡΙΑ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ from www.kougeasbooks.gr
Στους μεσογειακούς αγώνες 2018 έλαβε το χρυσό μετάλλιο στο διπλό σκιφ μαζί με τον χρήστο στεργιάκα. Χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο από τον στέφανο ντούσκο. Στους 32ους θερινούς ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο και συγκεκριμένα τα ξημερώματα της 30ης ιουλίου 2021, ο στέφανος ντούσκος κατέκτησε το χρυσό μετάλιο. Ο στέφανος ντούσκος έκανε την κούρσα της ζωής του στον τελικό του μονού σκιφ ανδρών στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, κάνοντας, μάλιστα, νέο ολυμπιακό ρεκόρ. Με χρόνο 6:40.45, ο ντούσκος έκανε και ολυμπιακό ρεκόρ, καταρρίπτοντας αυτό του μάχε ντρίσντεϊλ (6:41.34) από τους ολυμπιακούς του ρίο ντε τζανέιρο το 2016. Στεφανοσ ντουσκοσ άποψη και τι έκανες δηλαδή στέφανε ντούσκο; Μάλιστα, πέρασε πρώτος τα 1000 μέτρα με 3:20.60, κάνοντας μια πολύ πειστική εμφάνιση. Η επιμονή, η υπομονή και η θέληση αποτελούν βασικά.

Ο έλληνας κωπηλάτης πήρε το χρυσό μετάλλιο στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο, στο μονό σκιφ.

Από τις πρώτες πρωινές ώρες της παρασκευής 30 ιουλίου τα social media γέμισαν με αναρτήσεις θαυμασμού και υπερηφάνειας για τον χρυσό έλληνας ολυμπιονίκη. Το businessnews προσφέρει καθημερινή ενημέρωση και ανάλυση για τις επιχειρήσεις, τις επενδύσεις, τα startups και όλους τους κλάδους στην ελληνική και διεθνή οικονομία. Ο γιαννιώτης σκιφίστας χάρισε το πρώτο μετάλλιο στην ελλάδα στο τόκιο και μάλιστα χρυσό, το οποίο είναι και το πρώτο χρυσό μετάλλιο της ελληνικής κωπηλασίας σε ολυμπιακούς αγώνες. Κράτα λίγο ακόμη…» αυτή ήταν η σκέψη του χρυσού. Στεφανοσ ντουσκοσ άποψη και τι έκανες δηλαδή στέφανε ντούσκο; Στους 32ους θερινούς ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο και συγκεκριμένα τα ξημερώματα της 30ης ιουλίου 2021, ο στέφανος ντούσκος κατέκτησε το χρυσό μετάλιο. Πήγες σε τηλεσκουπίδι ή έγινες… influencer; Μάλιστα, πέρασε πρώτος τα 1000 μέτρα με 3:20.60, κάνοντας μια πολύ πειστική εμφάνιση. Χρυσοσ ολυμπιονικησ στην κωπηλασια ο στεφανοσ ντουσκοσ. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. Τα κατάφερε όμως και έκανε όλους τους έλληνες υπερήφανους. Ο γιαννιώτης σκιφίστας χάρισε το πρώτο μετάλλιο στην ελλάδα στο τόκιο και μάλιστα χρυσό, το οποίο είναι και το πρώτο χρυσό μετάλλιο της ελληνικής κωπηλασίας σε ολυμπιακούς αγώνες. Η έλληνας πρωταθλητής ανέβηκε στο.